Beste zwangerschapsboeken voor toekomstige ouders

Het is zover, je krijgt een kind, maar hoe kan je een kind het beste opvoeden? Of wat moet je allemaal in huis hebben voordat je gaat bevallen? Zwangerschapsboeken staan vol met tips & trick voor jou en je kind, we verzamelen onze favoriete zwangerschapsboeken.

Zwangerschapsboeken

Goed voorbereiden met deze boeken

1
Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt cover

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Kluun
9789057592386
Taal: Nederlands

Dit boek is speciaal voor de aanstaande vaders, want ook zij hebben hulp nodig tijdens de zwangerschap. Met de afwisselende humoristische en serieuze raadgevingen helpt dit boek alle vaders opweg tijdens de zwangerschap van hun vrouw. Alles wat je als vader zijnde niet wilt weten over de zwangerschap en baby's, maar toch wel moet weten.

Toon alles (-5)
3
12 Maanden Zwanger cover

12 Maanden Zwanger

Willemijn van Lochem
9789082917802
Taal: Nederlands

Een boek vol met tips, tricks en ervaringen van anderen vanaf de positieve zwangerschapstest, tot de eerste 3 maanden na het bevallen . Zwangerschap, het is een hele achtbaan vol ups en downs en spanningen, maar ook hele leuke dingen. In het boek "12 maanden zwanger" kom je van alles te weten over die achtbaan. Naast een flinke dosis vol met humor, staat het boek vol met onmisbare checklists en complete stappenplannen voor de baby.

5
Hoogsensitief opvoeden cover

Hoogsensitief opvoeden

Melissa Mertens
9789401446860
Taal: Nederlands

Elk mens is uniek en elk hoogsensitief kind is natuurlijk ook uniek. Als je een hoogsensitief kind heb, kan je wel eens over een aantal dingen struikelen. Hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen hebben moeite met het verwerken van prikkels. Vaak wordt gedacht dat deze kinderen angstig of lastig zijn, maar in werkelijkheid zijn ze gevoeliger en denken ze langer over dingen na. Vaak zijn deze kinderen creatief, slim en vroeg wijs. Dit boek biedt de ouders complete handvaten aan om naar te grijpen als ze ergens over heen struikelen.

6
Pas op, kijk uit! cover

Pas op, kijk uit!

Fieke Slee
9789000339693
Taal: Nederlands

Kinderen, je moet ze altijd in de gaten houden, maar dat kan niet letterlijk altijd. De meest voorkomende ongelukken met kinderen, kunnen makkelijk te ontwijken zijn. De titel zegt het eigenlijk al "Pas op, kijk uit!", het boek staat dus vol met dingen waarvoor je echt moet oppassen bij je kind. Hiermee voorkom je dus de ongelukken die maar uit elke onverwachte hoek tevoorschijn komt.

7
Baby reflux  cover

Baby reflux

Stephanie Lampe
9789490023065
Taal: Nederlands

Een baby geeft veel onrust, maar de baby zelf kan ook onrustig worden. Het kan niet zijn dat een kind krijgen helemaal vlekkeloos gaat. Het kan zijn dat dat de baby niet goed slaap en/of misschien wel moet spugen. De meeste voorkomende oorzaak is reflux, maar het kan ook wat anders zijn. Dit boek bestaat uit allemaal tips&tricks en informatie over dingen zoals: waarom baby's huilen, wat reflux is en wat het veroorzaakt, reguliere en alternatieve oplossingen, voeding troosten en slapen

8
En ineens weet je het cover

En ineens weet je het

Sandy Janneman
9789402116137
Taal: Nederlands

Het moederschap, het kan erg moeilijk zijn en er word ontzettend veel over geschreven. Dit boek maakt je echter meer aan het lachen dan aan het huilen. In "En ineens weet je het" word een humoristische en nuchtere blik gewerpt op zwangerschap. Hierin neem je een kijke in het leven van een hedendaagse moeder en kan je mee genieten van alle hilarische avondturen als moeder.

Toon alles (-5)
9
How2talk2kids cover

How2talk2kids

Adele Faber
9789081240017
Taal: Nederlands

Communicatie tussen volwassen en kinderen, dit gaat heel vaak niet vlekkenloos voorbij. In dit boek zijn respectvolle manieren van communicatie ontwikkelt waardoor beide partijen zich veel beter kunnen gaan voelen. "How2talk2kids" bied hele effectieve communicatievaardigheden aan en helpt kind en volwassene met als doel dat ze elkaar beter gaan begrijpen.

10
Kinderen zijn geen puppy’s cover

Kinderen zijn geen puppy’s

Jürgen Peeters
9789463441995
Taal: Nederlands

Wat hebben kinderen nou echt nodig om goed uit te groeien tot zelfbewuste en zelfstandige volwassenen? In het proces van het uit laten groeien van een kind kunnen veel obstakels voorkomen wat dit proces kan belemmeren. Er is niet één grote waarheid over het perfect opvoeden van een kind, dat is simpelweg onmogelijk. Ontdek in dit boek hoe je het evenwicht bewaart tussen discipline en een goede relatie met je kinderen

11
Opvoeders en huttenbouwers cover

Opvoeders en huttenbouwers

Kiind
9789082200812
Taal: Nederlands

Leuke dingen doen met je kind, je kan van alles en nogwat verzinnen wat leuk kan zijn voor het hele gezin. "Opvoeders en huttenbouwers" gaat over samen spelen, over vaderen en moederen, over gezond eten, pittige kinderen en opvoeden vanuit verstand of gevoel. Een soort gids vol met leuke ideeën voor het hele gezin, maar je kan ook wat dingen oppakken over wat handig kan zijn voor bij de opvoeding van een kind. Je kan het niet altijd leuk en grappig hebben met elkaar en daar helpt dit boek je mee, maar je moet het wel leuk blijven houden.

12
Liefdevol bevallen cover

Liefdevol bevallen

Mirjam Vos
9789492995131
Taal: Nederlands

Bevallen, het is heel spannend en het heeft veel voorbereiding nodig. Iedereen heeft een andere voorbereiding nodig die goed bij hun past, niet iedereen zit hetzelfde in elkaar. In "Liefdevol bevallen" kies je de voorbereiding die bij jou past en heb je een gids in handen die je helpt bij het maken van keuzes die bij jouw persoonlijke situatie passen. Je vindt informatie die je inzicht verdiept en je blik verruimt, je kan dus veel over jezelf te weten komen wat je eerst nog niet wist.

13
Elke dag dichterbij cover

Elke dag dichterbij

J.B Carr
9789045320854
Taal: Nederlands

Zwangerschap, een negen maanden lang durende avontuur. Elke dag gebeurt er iets nieuws in de ontwikkeling van de baby gedurende deze 9 maanden. In "Elke dag dichterbij" kijk je vanuit het persectief van de baby tijdens de zwangerschap en kom je elke dag iets nieuws te weten over de ontwikkeling van het kind

Toon alles (-5)
14
Heavy Shit! cover

Heavy Shit!

Brigiet Bluiminck
9789021803807
Taal: Nederlands

Kinderen krijgen kan heel mooi zijn, maar het is tegelijkertijd ook één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Daar hoor je niet veel over, alle slapeloze nachten, het constante 'doe ik het wel goed' gevoel, de strijd om de kinderen alle doperwten te laten opeten en nog alle emoties die erbij komen. Dit allemaal kan best heftig zijn, in "Heavy Shit!" is op een humoristische en eerlijke manier geschreven over wat je als verse ouder meemaakt in je 'nieuwe' leven.

Toon alles (-6)
15
Baby in een droomritme cover

Baby in een droomritme

Stephanie Molenaar
9789490023089
Taal: Nederlands

Het perfecte droomritme voor je kind, zodat je kind zonder problemen kan doorslapen. Dit gebeurt niet zomaar, vooral van baby's krijgen ouders, maar ook de baby zelf slapeloze nachten. Met het Droomplan in "Baby in een droomritme" geef je je baby op een lieve manier, zonder traantjes, een droomritme. In dit boek wordt ook uitgebreid de informatie behandeldt over de oorzaken van onrust bij baby's, hoe baby’s slapen en welke ontwikkelingen daarbij belangrijk zijn.

Hulp nodig bij het aanschaffen van de beste e-reader?

Er bestaan tegenwoordig zo veel e-readers dat je niet meer weet welke je moet aanschaffen. Gelukkig hebben wij een koopgids die je helpt kiezen.

e-reader kopen