Zet je hersens aan het werk met deze mindset-boeken

Het is geen geheim dat onze mindset een grote rol speelt in hoe we de wereld zien en hoe we ons leven leiden. Maar hoe verander je je mindset? Deze boeken geven je inzicht in de psychologie achter je denkpatronen en bieden praktische tips om een positievere en veerkrachtigere mindset te ontwikkelen.

 cover

Word meester van je gedachten met deze mindset-boeken

1
Master Your Mindset cover

Master Your Mindset

leef je mooiste leven
Michael Pilarczyk
97890796796699789079679669
Taal: Nederlands

Ben je klaar om je mooiste leven te leven? Dit boek nodigt je uit om na te denken over de essentiële vragen van het leven. Wie ben je? Wat wil je écht? Het nodigt je uit om je mogelijkheden te ontdekken, het beste uit jezelf te halen en je dromen waar te maken. Maar soms houden belemmerende gedachten je tegen om te doen wat je werkelijk wilt. Hoe doorbreek je die gedachtepatronen?

Ontdek dit en meer in Master Your Mindset van Michael Pilarczyk. Gebaseerd op zijn eigen ervaringen, leert Pilarczyk je hoe je je mindset opnieuw kunt programmeren - een methode die veel succesvolle mensen, van ondernemers tot artiesten en topsporters, toepassen. Dit boek gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Het is een unieke combinatie die je meeneemt op een reis van zelfontdekking en empowerment. De strategieën die hij deelt, hebben al duizenden mensen geholpen om hun leven een positieve wending te geven. Ben je klaar om de volgende te zijn?

Verkrijgbaar bij:
bol.com
€ 21,95Hardcover
Toon alles (-6)
2
Think & Grow Rich cover

Think & Grow Rich

Nederlandse editie voor de 21e eeuw
Napoleon Hill
97890798722379789492665119
Taal: Nederlands

Zet je schrap voor een boek dat niet alleen je gedachten zal veranderen, maar ook de manier waarop je denkt. Dit is geen gewoon zelfhulpboek, maar een complete filosofie voor persoonlijk succes. Geïnspireerd door dertig jaar intensief onderzoek en interviews met meer dan vijfhonderd van de meest succesvolle leiders en ondernemers, waaronder Henry Ford, Thomas Edison, en John D. Rockefeller Jr., is dit boek een schat aan wijsheid en inspiratie. Het is meer dan 100 miljoen keer verkocht wereldwijd en naar verluidt heeft het meer miljonairs gecreëerd dan welk ander boek dan ook.

Napoleon Hill's Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw bevat de volledige tekst van de originele editie, verrijkt met hedendaagse voorbeelden en commentaren. Het leert je methoden om zelfvertrouwen aan te kweken en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken. Dit boek zal niet alleen veranderen wat je denkt - het verandert de manier waarop je denkt. Het biedt je de unieke kans om van de grootste zakelijke leiders ter wereld te leren, om zelf het succes te behalen dat je altijd al wilde. Het is een boek dat je leven kan veranderen, net zoals het al het leven van miljoenen mensen over de hele wereld heeft veranderd.

Toon alles (-5)
3
Rijke pa, Arme pa cover

Rijke pa, Arme pa

Wat de rijken hun kinderen leren over geld – dat de armen en de middenklasse niet doen!
Robert Kiyosaki
97894926651409789079872565
Taal: Nederlands

Stel je voor, je groeit op met twee vaders: één rijk en één arm. De lessen die je van hen leert, zijn radicaal anders en bepalen het pad dat je in je leven bewandelt. Dit is precies wat de auteur heeft meegemaakt. Zijn echte vader, hoogopgeleid en hardwerkend, worstelde altijd financieel. De andere vader, de vader van zijn beste vriend, had een totaal andere kijk op geld en ondanks zijn beperkte formele opleiding, was hij rijk. Door deze contrasterende opvoedingen legt de auteur de verschillende overtuigingen over geld bloot die een enorme impact kunnen hebben op je financiële situatie.

Rijke pa, Arme pa is geen gewoon boek over geld verdienen. Het gaat dieper en daagt je overtuigingen uit, het laat je zien hoe je niet alleen meer geld kunt verdienen, maar vooral hoe je het kan behouden en voor je kunt laten werken. Een van de belangrijkste inzichten die je krijgt, is hoe je een passief inkomen opbouwt, bijvoorbeeld door te investeren in vastgoed. Deze bestseller is een must-read voor iedereen die uit de ratrace wil stappen en maximale financiële potentie wil bereiken. Maar wees gewaarschuwd, dit boek is niet voor iedereen. Het vraagt om een mindset-verandering en de bereidheid om risico's te nemen.

Verkrijgbaar bij:
bol.com
€ 30,-Paperback
Toon alles (-6)
4
De edele kunst van not giving a fuck cover

De edele kunst van not giving a fuck

de tegendraadse aanpak voor een goed leven
Mark Manson
9789400509023
Taal: Nederlands

Zit je vast in een constante zoektocht naar meer? Meer geluk, meer succes, meer van alles? Maar hoe meer je zoekt, hoe minder tevreden je je voelt? Het is tijd voor een radicale paradigmaverschuiving. Vergeet die eeuwige zoektocht naar verbetering die je alleen maar ongelukkiger maakt. Het wordt tijd om kritischer en bewuster te kiezen waar je echt om geeft, waar je echt een 'fuck' om wilt geven. En geloof het of niet, die dingen zijn meestal geen materiële zaken.

Onverwacht, grappig en soms zelfs een beetje brutaal. Dit boek neemt je mee op een verhelderende reis door thema's als persoonlijke waarden en het belang van authentieke zelfacceptatie. Je krijgt levenslessen geïllustreerd met verhalen van bekende mensen zoals Picasso en de gitarist van Megadeth. En als je tussen de 30 en 45 jaar bent en je worstelt met dat knagende 'is-dit-alles'-gevoel, dan biedt dit boek je inspiratie om te overdenken en in te laten werken. Vergeet het idee dat het boek alles te maken heeft met het 'geven van zero fucks'. Het draait eigenlijk allemaal om de nobele kunst van het zijn van je echte zelf.

Verkrijgbaar bij:
bol.com
€ 20,99Paperback
Toon alles (-6)
5
Mindgym, sportschool voor je geest cover

Mindgym, sportschool voor je geest

in 12 weken meer focus, rust en energie
Wouter de Jong
9789492493255
Taal: Nederlands

Stel je voor dat je geest een sportschool is, klaar om getraind te worden tot een ongekende mentale conditie. Welkom in de wereld van Wouter de Jong's Mindgym, een onmisbare gids voor iedereen die zijn mentale welzijn wil verbeteren zonder in zweverige zelfhulp te vervallen. Deze praktische handleiding, ondersteund door solide wetenschappelijke inzichten, biedt een 12-weken durend trainingsschema om je denkpatronen te veranderen en je dagelijkse mentale routines te verbeteren. Elke week word je uitgedaagd met boeiende oefeningen die je aan het denken zetten, en waarbij je direct in het boek je gedachten en bevindingen kunt vastleggen.

Het boek is toegankelijk geschreven, inspirerend en praktisch, met een overzichtelijke opbouw. Elke oefening en elk hoofdstuk bouwt voort op het vorige, waardoor je al na een paar weken merkt dat je de lessen makkelijker toepast. Maar pas op: dit boek vraagt om een echte inzet! De vele oefeningen vereisen dat je daadwerkelijk tijd vrijmaakt om ze uit te voeren en jezelf goed te monitoren. Als je klaar bent voor deze mentale workout, dan is Mindgym jouw ticket naar een sterker, veerkrachtiger en gelukkiger leven. Maak je klaar om je geest te stretchen en te groeien op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Verkrijgbaar bij:
bol.com
€ 21,99Paperback
Toon alles (-6)
6
Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt  cover

Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt

Dale Carnegie
9789043029933
Taal: Nederlands

Deze wereldwijde bestseller werd voor het eerst gepubliceerd in 1936 en is in de 21e eeuw nog steeds relevant (maar wel geactualiseerd). Al miljoenen mensen zijn geholpen door dit boek, zowel zakelijk als privé. Carnegie geeft makkelijk te begrijpen advies en leert je hoe je enthousiasme opwekt, oprechte complimenten geeft en communiceert. Een boek vol met praktische tips en nieuwe inzichten waaruit je blijf leren.

7
Macht der gewoonte cover

Macht der gewoonte

waarom we doen wat we doen en hoe we dat kunnen veranderen
Charles Duhigg
97890263322279789026350825
Taal: Nederlands

Gewoontes bepalen een groot deel van ons dagelijks leven, maar hoeveel weten we echt over hoe ze werken? Van kleine persoonlijke routines tot de strategieën van grote bedrijven, onze gewoontes hebben een enorme impact op onze acties. Dit boek is niet zomaar een zelfhulpboek. In plaats daarvan duikt het diep in de wetenschap van gewoontes, met boeiende casestudies en onderbouwd door uitgebreid onderzoek.

Ontdek Macht der gewoonte van Charles Duhigg, een boek dat je op een inzichtelijke reis door de wereld van gewoontes meeneemt. Leer hoe je slechte gewoontes kunt afleren en goede gewoontes kunt benutten, allemaal onderbouwd door de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Of je nu je eigen leven wilt veranderen of geïntrigeerd bent door de strategieën achter succesvolle marketingcampagnes, dit boek heeft je gedekt. Het is meer dan alleen informatief, het is een spiegel voor onze gedragingen en de invloed van gewoontes op onze samenleving. Met dit boek in de hand ben je klaar om de macht der gewoonte te ontrafelen en te benutten.

Toon alles (-5)
8
Ons feilbare denken cover

Ons feilbare denken

thinking, fast and slow
Daniel Kahneman
978904700900997890470130449789047012405
Taal: Nederlands

Maak je klaar om je denkpatronen te heroverwegen. Dit werk van een Nobelprijswinnende psycholoog neemt je mee op een reis door de irrationele kant van onze geest. Met fascinerende inzichten in hoe wij als mensen functioneren, van waarom we dezelfde situatie anders beoordelen voor en na de lunch tot waarom we denken dat knappe mensen competenter zijn dan anderen, daagt dit boek uit om onze intuïtieve overtuigingen te heroverwegen. Het legt uit hoe we twee denksystemen hebben: een snelle, intuïtieve manier en een langzame, weloverwogen manier. Beide zijn enorm praktisch, maar het gaat vaak mis omdat we - zonder dat we het doorhebben - de verkeerde manier van denken gebruiken.

Het boek Ons feilbare denken van Daniel Kahneman is een moderne klassieker die de lezer een nieuw perspectief biedt op het eigen denken. Het onthult de fouten in onze mentale statistieken en laat zien hoe we onszelf op voorspelbare manieren bedriegen. Het boek biedt inzicht in de manier waarop we risico's en kansen inschatten, hoe ons referentieniveau onze perceptie van waarde beïnvloedt en hoe verliesaversie ons gedrag stuurt. Maar meer dan dat, het biedt ook tips om deze valkuilen te vermijden en betere beslissingen te nemen. Een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van de eigen denkprocessen en in het nemen van beter geïnformeerde beslissingen.

Toon alles (-4)
9
You are a badass cover

You are a badass

Adviezen om je #lifegoals waar te maken
Jen Sincero
9789022587447
Taal: Nederlands

Stel je voor dat je een vriend hebt die altijd recht voor zijn raap is, humoristisch, maar ook doordringend met zijn mening. Een vriend die je helpt je leven te veranderen zonder dat je het gevoel hebt dat je betrapt wordt. Dat is precies wat dit boek je biedt - een kans om je leven te verbeteren, maar op een verfrissend vermakelijke manier. Het boek helpt je zelf-saboterende overtuigingen en gedragingen te identificeren en te veranderen, je angsten te overwinnen, je te leren hoe je geld kunt verdienen, en je te laten zien hoe je grote doelen kunt stellen en bereiken.

Het boek is een #1 New York Times Bestseller en geschreven door Jen Sincero, een succescoach die de wereld rondreist. Het boek is opgebouwd uit 27 hapklare hoofdstukken vol hilarisch inspirerende verhalen, wijze adviezen, eenvoudige oefeningen en hier en daar een vloekwoord. Het is bedoeld voor iedereen die klaar is om serieuze veranderingen in hun leven aan te brengen. Of je nu een nieuwe baan wilt, een leuke man, geld opzij wilt zetten, je droom wilt najagen, of gewoon eindelijk een kitten in huis wilt nemen, dit boek zal je helpen te begrijpen waarom je bent zoals je bent, hoe je kunt houden van wat je niet kunt veranderen en hoe je kunt veranderen wat je niet liefhebt.

Verkrijgbaar bij:
bol.com
€ 18,99Hardcover
Toon alles (-6)
10
 De vier inzichten cover

De vier inzichten

Wijsheid van de Tolteken
Don Miguel Ruiz
978902028198997890202125879789020212594
Taal: Nederlands

Ben je op zoek naar een nieuwe benadering van geluk en vrijheid? Misschien is het tijd om terug te gaan naar de oude wijsheid van de Tolteken. Deze oude Meso-Amerikaanse cultuur heeft ons vier verrassend eenvoudige, maar krachtige inzichten nagelaten die ons leven kunnen transformeren. Wees onberispelijk in je woorden, vat niets persoonlijk op, ga niet uit van veronderstellingen en doe altijd je best. Het klinkt eenvoudig, maar het consequent toepassen van deze regels kan een uitdaging zijn. Het is een boek dat je steeds opnieuw wilt lezen, telkens als je een van deze inzichten over het hoofd ziet of struikelt over een van deze afspraken.

Don Miguel Ruiz's De vier inzichten heeft wereldwijd veel lof ontvangen. Het boek wordt geprezen om zijn inzichtelijke uitleg van hoe onze geest, samenleving en relaties functioneren, en hoe deze vier inzichten kunnen helpen om beperkende geloofsovertuigingen los te laten en inzichten in het leven te openen. De auteur biedt ons niet alleen inzichten uit zijn cultuur, maar nodigt ons uit om de verantwoordelijkheid voor ons eigen geluk en welzijn te nemen.

Toon alles (-5)

Hulp nodig bij het aanschaffen van de beste e-reader?

Er bestaan tegenwoordig zo veel e-readers dat je niet meer weet welke je moet aanschaffen. Gelukkig hebben wij een koopgids die je helpt kiezen.

e-reader kopen