Erotische boeken om je avond wat spannender te maken

Met één hand te lezen boeken die alle erogene zones raken, dit zijn onze favoriete erotische boeken voor als je moe ben van vijftig tinten grijs.

Erotische boeken

Verleidelijk boeken die je hart sneller laten slaan

1
Verslaafd aan jou cover

Verslaafd aan jou

Crossfire
Sylvia Day
97894005039609789044969412
Taal: Nederlands

Dwaal af naar het ontroerende liefdesverhaal van Eva en Gideon, getekend door littekens uit hun verleden. Deze twee zielen, onweerstaanbaar naar elkaar getrokken, ervaren een liefde die intens, vol verlangen en volstrekt verslavend is. Zullen ze de littekens van hun verleden kunnen helen en samen een toekomst kunnen opbouwen?

Verslaafd aan Jou van Sylvia Day is meer dan een erotisch liefdesverhaal. Dit boek biedt sterke, complexe personages en een plot die je op het puntje van je stoel houdt. Hoewel sommigen het vergelijken met Vijftig Tinten Grijs, heeft het zijn eigen unieke charme en intensiteit. Het verhaal is meeslepend, de spanning palpatable, en de onthullingen over het verleden van de personages komen in een tempo dat je nieuwsgierigheid constant voedt. Dit is het eerste deel van de Crossfire-serie, en belooft een reis die je niet wilt missen. Pak je exemplaar vandaag nog en laat je meeslepen door de wereld van Eva en Gideon.

2
Begin Again cover

Begin Again

Mona Kasten
97890225901959789402313994
Taal: Nederlands

Ontmoet Allie Harper, die een nieuwe start ziet bij de universiteit van Woodshill, compleet met een nieuwe stad, een nieuw kapsel, en een nieuwe naam. Echter, haar zoektocht naar een woning leidt haar naar Kaden White, een sexy bad boy met tatoeages en een nonchalante houding. Hij is echter ook een arrogante eikel die meteen huisregels opstelt. In het begin heeft Allie daar geen probleem mee, maar naarmate ze dichter naar elkaar toe groeien, wordt het steeds moeilijker om zich aan Kadens regels te houden.

Begin Again van Mona Kasten is een prachtig romantisch verhaal dat de mogelijkheid van een nieuwe start onderstreept en laat zien hoe liefde op de meest onverwachte plaatsen kan worden gevonden. Deze pakkende New Adult-roman toont een complexe mix van aantrekkingskracht, emotionele groei en de uitdagingen van het overwinnen van een pijnlijk verleden. Het is het eerste deel van de populaire 'Again'-serie, die ook de boeken 'Trust Again', 'Feel Again', 'Hope Again' en 'Dream Again' omvat. Als je houdt van boeken vol drama, romantiek en een vleugje humor, dan is dit boek ongetwijfeld iets voor jou. Dus waar wacht je nog op? Duik in deze meeslepende wereld en je wilt nooit meer weg!

3
Ondenkbaar cover

Ondenkbaar

Stouter
Christina Lauren
97894016022669789401602273
Taal: Nederlands

Treed binnen in de fascinerende wereld van Chloe Mills, een ambitieuze vrouw die bijna haar MBA heeft behaald. Ze is gefocust op haar carrière, maar haar veeleisende en onbeleefde baas, Bennett Ryan, vormt een onverwacht obstakel. De seksuele spanning tussen hen is zo intens dat het je rode oren zal geven. Ondanks hun afkeer van elkaar en de complicaties die hun affaire met zich meebrengt, is er iets dat hen ontegenzeggelijk aan elkaar bindt.

Christina Lauren's Ondenkbaar onderscheidt zich door haar sterke vrouwelijke hoofdpersoon en een man wiens wereld volledig op zijn kop wordt gezet door een vrouw. Dit boek schuwt geen enkel detail en geeft een rauw en realistisch beeld van hun relatie. Het biedt een uniek perspectief door afwisselend vanuit Chloe en Bennett te vertellen, waardoor je een volledig beeld krijgt van hun complexe dynamiek. De scherpe humor en de levendige karakterbeschrijvingen zullen je laten lachen, terwijl de intense romantische spanning je aan de bladzijden gekluisterd houdt.

4
Noem me bij jouw naam cover

Noem me bij jouw naam

André Aciman
9789026342509978904141649097890263467059789049800987
Taal: Nederlands

Het zinderend, hartverscheurend verhaal van passie en ontdekking met een muzikale en erudiete jongen genaamd Elio en een Amerikaanse intellectueel, Oliver. Hun aanvankelijke onverschilligheid jegens elkaar verbergt een onweerstaanbare aantrekkingskracht die bloeit in de zonnige setting van de Italiaanse kust. Wat begint als een zomervriendschap verandert snel in iets dat hen voor het leven zal tekenen. Hun reis is er een van volledige herkenning en overgave, een intense en ontroerende exploratie van ontluikende liefde en verlangen.

André Aciman's Noem me bij jouw naam legt de psychologische manoeuvres van aantrekkingskracht scherpzinnig vast. Ondanks de controverse die sommige aspecten van het boek hebben veroorzaakt, is het een onbeschroomde, onsentimentele ode aan de passie die vele lezers wereldwijd heeft geraakt. Het boek heeft zowel lof ontvangen voor de prachtige schrijfstijl als kritiek voor de soms provocerende inhoud. Dit is een roman die je niet onbewogen laat en die je misschien wel op een heel nieuwe manier naar liefde en verlangen laat kijken.

5
De Mister cover

De Mister

E.L. James
9789044641844
Taal: Nederlands

Maxim Trevelyan, een man die altijd alles heeft gehad wat hij wilde - tot een tragedie hem dwong te ervaren wat het betekent om alles te verliezen. Als een aristocraat van Engelse afkomst erft hij na het plotselinge overlijden van zijn oudere broer de titel, het fortuin, en de landgoederen van zijn familie, en worstelt hij met de onverwachte verantwoordelijkheden die dit met zich meebrengt. Maar de grootste uitdaging ligt niet in zijn nieuwe rol, maar in zijn ontluikende verlangen naar een enigmatische jonge vrouw, Alessia Demachi, die onlangs in Engeland is aangekomen met niets meer dan een gevaarlijk en problematisch verleden. Deze roman neemt je mee op een adembenemende reis vol gevaar en verlangen, van het hart van Londen tot de wilde landelijke streken van Cornwall en de grimmige schoonheid van de Balkan.

6
Een verleidelijk aanbod cover

Een verleidelijk aanbod

Edinburgh love stories
Samantha Young
97890218088269789021808833
Taal: Nederlands

Stel je voor: je bent een jonge Amerikaanse schrijfster die naar het charmante Schotland verhuist om een frisse start te maken. Overdag werk je aan je roman en 's avonds werk je in een lokale pub. Het single leven bevalt je prima, tot je de onweerstaanbare en rijke Braden Carmichael ontmoet, die niet gewend is 'nee' te horen. Terwijl je vastbesloten bent om je nieuwe leven niet te laten ontsporen, doet hij je een aanbod dat te verleidelijk is om te weerstaan.

Een verleidelijk aanbod van Samantha Young is meer dan alleen een liefdesverhaal. Het is een boek dat je vasthoudt met een boeiende verhaallijn, grappige dialogen en een spannende liefdeslijn. De personages zijn innemend, en de schrijfstijl is vlot en meeslepend, waardoor het boek moeilijk weg te leggen is. Het is een heerlijk ontspannend boek dat je laat glimlachen, en het is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een romantisch boek om bij weg te dromen. Maar laat je niet misleiden door de lichte toon, het boek biedt ook genoeg diepgang, terwijl het tegelijkertijd nooit te zwaar wordt.

7
Hier begint alles cover

Hier begint alles

After
Anna Todd
97890225866939789402313239
Taal: Nederlands

Een verhaal vol passie, liefde en persoonlijke groei met Hier begint alles van Anna Todd. Tessa Young, een achttienjarig meisje, verlaat haar veilige leven om te studeren aan de universiteit van Washington. Daar ontmoet ze Hardin, een jongen die haar wereld op zijn kop zet. Tessa, een onafhankelijke en vurige figuur, neemt je mee op haar reis van zelfontdekking en groei, terwijl ze leert op te komen voor zichzelf tegenover Hardin en haar moeder.

Hardin, met zijn tattoos en piercings, is niet je typische romantische held. Hij is complex, gebrekkig en worstelt met zijn verleden. Maar hierin ligt de kracht van het boek. Het is een realistische weergave van een relatie met al zijn hoogte- en dieptepunten. Het boek is niet alleen een liefdesverhaal, maar een coming-of-age verhaal met thema's rond familie, vrienden, universiteit en werk. Het is verslavend, vol emotie en zal je doen nadenken over de aard van relaties, het belang van persoonlijke groei en de kracht van empathie. Hier begint alles is geen sprookje, maar een echte, rauwe, en aangrijpende roman die je niet wilt missen.

8
Date met de dood cover

Date met de dood

True blood
Charlaine Harris
97890245335729789024538379
Taal: Nederlands

Stel je voor dat je de gedachten van anderen kunt lezen. Voor Sookie Stackhouse, een serveerster in het kleine dorpje Bon Temps in Louisiana, is dit de realiteit. Maar er is één man wiens gedachten ze niet kan lezen, en dat is de mysterieuze nieuwkomer Bill Compton. Sookie wordt tegen wil en dank verliefd op hem, ondanks zijn duistere geheimen en nog duisterdere vrienden. Als een collega van Sookie wordt vermoord, wordt Bill de hoofdverdachte. Maar zou hij echt een moordenaar kunnen zijn?

Datum met de Dood is het eerste boek in de Sookie Stackhouse-serie van Charlaine Harris, die de basis vormde voor de populaire HBO-serie True Blood. Deze mix van mystery, romantiek en bovennatuurlijke elementen is een onweerstaanbare pageturner. Harris' talent voor het schrijven van meeslepende en complexe personages is ongeëvenaard. Dit boek is geen poëzie, maar een perfecte paperbackroman met een duidelijk plot en een intrigerende wereld van vampiers en andere bovennatuurlijke wezens. Het is het soort boek dat je niet loslaat, zelfs niet als je het niet leest. Bereid je voor op een avontuur met Sookie en haar fascinerende bende van bovennatuurlijke wezens. Maar wees gewaarschuwd: eenmaal begonnen, is deze serie moeilijk weg te leggen.

9
 Op het lichaam geschreven cover

Op het lichaam geschreven

Jeanette Winterson
978904670632997890254155499789025436414
Taal: Nederlands

Dit prachtige verhaal speelt zich af in de ruimte tussen liefde en verlies, tussen verlangen en verdriet. Het volgt de naamloze verteller, ongrijpbaar in gender, door een tumultueus landschap van relaties, totdat ze een gepassioneerde liefdesaffaire beginnen met een getrouwde vrouw, Louise. Maar wanneer Louise wordt geconfronteerd met de schaduw van ziekte, wordt hun liefde op de proef gesteld op manieren die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.

Deze diepe meditatie op het lichaam en de liefde zal je dwingen je eigen veronderstellingen onder de loep te nemen. Winterson speelt moeiteloos met genre en gender, en haar proza snijdt door zware onderwerpen met een elegantie die filosofische ideeën laat regenen op de lezer. Het resultaat is een boek dat weigert te worden gedefinieerd: het gaat over liefde, maar is geen romantisch boek; het gaat over ziekte, maar is geen medisch boek; het gaat over verdriet, maar is geen rouwboek. Elk cliché wordt getransformeerd in iets unieks en nieuws, net zoals de vertaler-verteller zichzelf in de handen van hun geliefde vindt vertaald. Deze roman is een viering van de pure schoonheid en passie van liefde, even aangrijpend als het grappig is, en won de Lambda Literary Award in 1994 in de categorie Lesbische Fictie.

10
Negentig dagen genevieve cover

Negentig dagen genevieve

Lucinda Carrington
978940160436997894016002319789401611381
Taal: Nederlands

Stel je voor dat je wordt ondergedompeld in een wereld van donker verlangen en opwindende avonturen, waar grenzen worden opgerekt en de grens tussen fantasie en realiteit vervaagt. Dit is het intrigerende universum dat je betreedt met Genevieve, een jonge vrouw die een 90-daagse uitdaging aangaat met een arrogante en succesvolle zakenman. Verwacht geen diepgaande plot of complexe karakters, maar laat je meeslepen door de spannende erotische ontwikkelingen die de pagina's vullen. Hoewel sommige lezers het boek als langdradig ervaren, vinden anderen het stout, geil, en een boeiende duik in de wereld van dominantie en onderwerping.

Welkom in de wereld van Negentig dagen Genevieve. Dit boek is bedoeld voor degenen die op zoek zijn naar een leeservaring die verder gaat dan de conventionele romantische literatuur. Je wordt vermaakt, misschien zelfs een beetje geschokt, en vooral geprikkeld om door te lezen. Met een einde dat zoeter is dan de rest van het verhaal, is het een verrukkelijk en opwindend boek dat je in één ruk wilt uitlezen.

11
 De ondraaglijke lichtheid van het bestaan cover

De ondraaglijke lichtheid van het bestaan

Milan Kundera
978904142259097890269585409789026351266
Taal: Nederlands

Bereid je voor op een reis die je wereldbeeld op zijn kop zal zetten. Dit meesterwerk van Milan Kundera is een filosofisch epos dat zich afspeelt in de geesten van vier unieke personages, elk met hun eigen achtergronden en overtuigingen. Deze karakters navigeren door het leven op hun eigen unieke manieren, terwijl ze worstelen met thema's zoals toeval en lot, politiek, kunst, liefde, seks, kitsch en de inherente lichtheid van het bestaan.

Dit is een boek dat energetisch en speels is geschreven, maar dat ook serieuze Ideeën met een hoofdletter "I" aansnijdt. Elke scène, elk karakter, en zelfs elk erotisch moment werpt een nieuw licht op het leven en de menselijke natuur. Het verhaal ontvouwt zich op een boeiende manier, waarbij het perspectief voortdurend verschuift tussen de personages, wat zorgt voor een verrijkende en uitdagende leeservaring. Het is niet zozeer een boek over gebeurtenissen, maar eerder een boek over de tirannie van zowel het grote als het kleine in het leven, de tegenstrijdigheden die we tegenkomen en hoe we proberen te navigeren door deze complexiteiten.

Dit boek is een krachtig en diepgaand werk dat je zal uitdagen, betoveren en uiteindelijk veranderen. Het is meer dan alleen een roman; het is een filosofisch onderzoek naar de menselijke conditie, een viering van het leven in al zijn complexiteit en tegenstrijdigheid. Als je klaar bent voor een literaire reis die je hart zal raken en je denken zal uitdagen, dan is dit het boek dat je absoluut moet lezen.

12
 Fluwelen begeerte cover

Fluwelen begeerte

Sarah Waters
978903889943597890778950549789041350541
Taal: Nederlands

Droom je ooit van een ander leven, vol spanning, avontuur en passie? Stap dan in de schoenen van Nancy Astley, een oesterverkoopster met dromen van vaudeville, die haar leven inruilt voor het wilde en ongetemde Londen van de late 19e eeuw. Aangetrokken tot de charismatische revuester Kitty Butler, worden ze geliefden en treden ze samen op in theaters en music-halls, waarbij ze de grenzen van gender en identiteit uitdagen met hun 'mannen-act'. Het is een droom die werkelijkheid wordt, totdat Nancy ontdekt dat liefde alleen niet genoeg is. Wanneer ze door Kitty wordt verlaten, zwerft Nancy door de straten van Londen, berooid maar vastberaden om te overleven.

In Fluwelen begeerte toont Sarah Waters op unieke wijze het Victoriaanse tijdperk, met al zijn kleur, intrige en hypocrisie. Maar dit is geen gewone historische roman; het is een boek dat oude thema's nieuw leven inblaast en de lezer vasthoudt met zijn combinatie van passie, lust, verraad, schandaal, geweld, verlossing en liefde. De manier waarop Waters schrijft zal je betoveren. Zo beschrijft ze bijvoorbeeld het zijn achter het toneel na een voorstelling als het stappen in de werking van een gigantische klok, verborgen voor het gewone oog. Of een vuile spiegel wordt vergeleken met de achterkant van de hand van een oude man. Het is de rauwe, tastbare, bijna tastbare beschrijving van de Victoriaanse samenleving die dit boek zo aantrekkelijk maakt.

Fluwelen begeerte is meer dan alleen een boek; het is een ervaring die je meeneemt naar een tijd en plaats ver verwijderd van de onze, maar tegelijkertijd zo herkenbaar in zijn menselijkheid. Of je nu op zoek bent naar een verhaal over liefde, avontuur, of de complexiteit van identiteit en gender, dit boek zal je vasthouden tot de laatste bladzijde en je verlangen naar meer.

13
Wat van jou is cover

Wat van jou is

Garth Greenwell
97890254489059789025448912
Taal: Nederlands

In Wat van jou is van Garth Greenwell ontmoet de verteller, een Amerikaan die aan de universiteit van Sofia lesgeeft, Mitko, een jonge prostitué, voor het eerst in de openbare toiletten van Sofia's Nationale Cultuurpaleis. De jongen heeft een onweerstaanbaar zinnelijke uitstraling en de daaropvolgende ontmoetingen worden frequenter, de gevoelens van de verteller voor Mitko intenser, en ook al beseft hij dat er een gevaarlijke kant zit aan deze afspraakjes, zich eraan onttrekken kan hij niet. Tot op een dag de verhoudingen op scherp komen te staan. Wanneer hij hoort dat zijn vader stervende is, wordt hij overvallen door herinneringen aan een moeilijke jeugd en de traumatische verwijdering van zijn vader, en hij besluit er niet heen te gaan. Twee jaar later, hij heeft inmiddels een meer conventionele relatie, verschijnt Mitko weer ten tonele, en diens aanwezigheid werkt als een vloek, en als een roesmiddel.

14
Obsessie cover

Obsessie

Mijn man
Jodi Ellen Malpas
97894016044209789401601948
Taal: Nederlands

Stel je voor, je bent een getalenteerde interieurontwerper, op weg naar een opdracht in het exclusieve hotel The Manor. Daar ontmoet je een man die je wereld op zijn kop zet. Hij is rijk, arrogant, en hult zich in een waas van mysterie. En hoewel je beter weet, kun je de verleiding niet weerstaan - hij is immers meer dan een beetje stout en absoluut onweerstaanbaar. Je vecht tegen je gevoelens, probeert hem te ontvluchten, maar hij laat je niet gaan.

Welkom in de wereld van Obsessie van Jodi Ellen Malpas. Dit is geen gewoon liefdesverhaal, maar een intense, passievolle dans tussen twee sterke personages. Ava O'Shea en Jesse Ward zullen je meeslepen in hun verhaal, en hun chemie is zo aanstekelijk dat het je helemaal wild zal maken. Jesse Ward is de nieuwe bad-boy van de erotische literatuur: fout, stout en onweerstaanbaar. Hoe lang kun jij hem weerstaan...? Bereid je voor op een rollercoaster van emoties, die je tot de laatste pagina geboeid houdt.

15
Speel met mij cover

Speel met mij

Indigo Bloome
97894016043839789401600477
Taal: Nederlands

Stel je voor dat je jezelf op het pad van verleiding en gevaar bevindt, geleid door een oude vlam. Je bent Alexandra Blake, een gerespecteerde arts, moeder van twee en succesvol in je carrière. Maar een onverwachte ontmoeting met je oude liefde, Jeremy Quinn, tijdens een congres in Sydney, brengt herinneringen van een turbulente en passionele studententijd terug. De chemie tussen jullie is onmiskenbaar en wat volgt is een spel van sensualiteit, spanning, en psychologische uitdagingen. De intensiteit van het verhaal en de complexe karakters zullen je meeslepen, terwijl de plot je voortdurend op het verkeerde been zet met verrassende wendingen.

In Speel met mij neemt Indigo Bloome je mee op een reis die even gevaarlijk als opwindend is. Het verhaal, gekenmerkt door zijn snelle tempo en spanning, roept een scala aan emoties op – van hoop tot angst. Bloome's beschrijving van de experimenten en ervaringen van Alexandra zijn levendig en indringend, waardoor je als lezer volledig in haar wereld wordt ondergedompeld. Het boek eindigt met een cliffhanger die je hongerig maakt naar meer - een belofte die wordt ingelost in de volgende boeken van deze fascinerende trilogie. Bereid je voor op een onvergetelijke leeservaring die je laat verlangen naar het volgende hoofdstuk.

16
Zoen me tot ik zwicht cover

Zoen me tot ik zwicht

Helen Hoang
97890443602409789044353860
Taal: Nederlands

Stella, een dertigjarige briljante wiskundige met Asperger. Stella is sociaal onhandig en heeft minder ervaring in de liefde dan je zou verwachten voor haar leeftijd. Maar wanneer haar moeder vindt dat het tijd wordt dat ze gaat trouwen, begint Stella aan een ongewone reis om haar gebrek aan ervaring te overbruggen. Ze huurt de charmante escort Michael in om haar de fijne kneepjes van het liefdesspel te leren, een beslissing die hun levens onverwacht op zijn kop zet. Hoe langer ze samen zijn, hoe moeilijker Michael het vindt om zich aan de gemaakte afspraken te houden, terwijl Stella ontdekt dat ware liefde alle logica tart.

Zoen me tot ik zwicht van Helen Hoang is veel meer dan een opwindend liefdesverhaal. Met haar genuanceerde beschrijving van Asperger en de ongemakkelijke situaties waar Stella zich in bevindt, heeft Hoang een personage gecreëerd waar je zeker van gaat houden. Dit boek bevat zoveel elementen: liefde, verdriet, familiebanden, humor, en een flinke dosis feelgood.

17
Bevrijd mij cover

Bevrijd mij

Julie Kenner
97894016024199789401602426
Taal: Nederlands

Een wereld van glamour en passie met een verhaal dat je hart sneller doet kloppen. Ontmoet Damien Stark, een man die alles lijkt te hebben: een glanzende carrière, een onmetelijk fortuin en een uiterlijk dat hoofden doet draaien. Maar wanneer hij Nikki Fairchild ontmoet, voelt hij zich plotseling minder dan hij is. Nikki, gehecht aan haar vrijheid en niet bereid die op te geven, wordt het object van Damien's onstuitbare verlangen. Het wordt een verleidingsspel vol intensiteit en emotie.

Bevrijd mij van Julie Kenner is niet zomaar een romantisch verhaal, het is een verhaal dat dieper graaft. De personages hebben hun geheimen en demonen, wat het verhaal meer lagen geeft dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is een verhaal dat de lezer meeneemt op een achtbaan van aantrekking, verlangen en onthulling. Met meer dan 78,000 ratings en een gemiddelde score van 4.11 op Goodreads, zal dit boek je zeker bekoren. Maar wees gewaarschuwd, de vurige aantrekkingskracht tussen Damien en Nikki zou wel eens zo intens kunnen worden dat het bijna onmogelijk vol te houden is. Durven ze zich uiteindelijk echt aan elkaar over te geven?

18
Vrijages cover

Vrijages

Pia Fraus
9789080923621
Taal: Nederlands

Maak kennis met een boek dat je zal verrassen en verleiden met een reeks opwindende ontmoetingen, bekeken door de ogen van een ondefinieerbare ik-persoon. Of het nu gaat om stomende avonturen, subtiele verleidingen, of onverwachte verliefdheden, dit boek biedt het allemaal. Het is een verkenning van seksualiteit, verlangen en lust, maar ook van de diepere emoties die deze ervaringen begeleiden.

Vrijages van Pia Fraus is niet zomaar een bundel seksverhalen. Het is opwindend, grappig en erg goed geschreven erotica, maar met een subtiele, oprechte en gevoelige ondertoon. Seks is hier de taal waarmee een dieper verhaal wordt overgebracht. Dit is een boek dat de deur van de lesbische slaapkamer ongegeneerd open trapt, maar dat ook een breder publiek van eroticaliefhebbers zal aanspreken. Ben je klaar om te beginnen aan dit avontuur?

Toon alles (-6)
19
Overgave cover

Overgave

Melissa Brayden
97890214163809789021416397
Taal: Nederlands

De wereld van professioneel ballet, een wereld van passie, discipline en ongeëvenaarde gratie. Ontmoet Anastasia Mikhelson, de aanstaande prima ballerina van het New York City Ballet. Anastasia, dochter van beroemde Russische dansers, is van jongs af aan getraind om de absolute top van de balletwereld te bereiken. Haar leven is een aaneenschakeling van audities, eindeloze repetities en schitterende optredens. Deze toewijding komt echter met een prijs: veel mensen zien haar als een ijskoningin.

Maar dan is er Natalie Frederico. Zij heeft de rigide wereld van klassiek ballet achter zich gelaten voor de vrijheid van moderne dans. Ondanks haar succes, is haar creatieve pad niet zo financieel lonend. Wanneer ze de kans krijgt om als gastdanseres bij het New York City Ballet te dansen, kan ze die niet weerstaan. Deze samenwerking zet haar pad en dat van Anastasia op een onverwachte en explosieve koers.

In Overgave van Melissa Brayden vliegen de vonken er vanaf, zowel op het podium als daarbuiten. Tegenpolen trekken elkaar aan in dit verhaal vol humor, hartzeer en hoop. Dit boek biedt een uniek kijkje in de wereld van professioneel ballet, maar ook in de wereld van diepe menselijke emoties en relaties. Met haar kenmerkende schrijfstijl weet Brayden een verhaal neer te zetten dat zowel formulematig als origineel is, waardoor je het boek niet weg kunt leggen tot je de laatste pagina hebt omgeslagen.

Hulp nodig bij het aanschaffen van de beste e-reader?

Er bestaan tegenwoordig zo veel e-readers dat je niet meer weet welke je moet aanschaffen. Gelukkig hebben wij een koopgids die je helpt kiezen.

e-reader kopen