Vegetarische kookboeken met eenvoudige recepten

Ben jij een kersverse veggie lover? En zet je je eerste stappen in de vegetarische keuken? Dan is een eenvoudig vegetarisch kookboek een uitkomst. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is vegetarisch koken lang niet zo ingewikkeld. Met deze vegetarische kookboeken zet jij in een handomdraai smaakvolle, afwisselende én verantwoorde gerechten op tafel.

Vegetarische kookboeken

Omarm groente met deze vegetarische kookboeken

1
Jamie's VEG (2019) cover

Jamie's VEG (2019)

Jamie Oliver
9789021573397
Taal: NederlandsGenre: Kookboek

Als je het over koken hebt, kun je The Naked Chef Jamie Oliver natuurlijk niet achterwege laten. Aangezien geen trend hem ontgaat, bracht hij in 2019 het kookboek VEG uit. Zoals we van Jamie gewend zijn, staat dit boek vol heerlijke en simpele recepten - maar dan vegetarisch. Of je nu trek hebt in een curry, salade, sandwich of noedelgerecht; VEG laat je zien dat je vlees totaal niet nodig hebt voor een verrassend lekkere maaltijd.

2
De vegarevolutie (2019) cover

De vegarevolutie (2019)

Lisa Steltenpool
9789035145238
Taal: NederlandsGenre: Kookboek

Een kookboek met een boodschap. Zo is De vegarevolutie van Lisa Steltenpool het best te omschrijven. In het boek vind je niet alleen 50 afwisselende veganistische recepten, maar ook uitgebreide informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid. Daarmee is het boek het Nederlandse basiswerk over veganistisch eten. Laat je verrassen door dit toegankelijke en prachtig vormgegeven kookboek.

3
Vegabijbel (2019) cover

Vegabijbel (2019)

Isabel Boerdam
9789048847082
Taal: NederlandsGenre: Kookboek

De mogelijkheden van de vegetarische keuken zijn eindeloos. Dat bewijst Isabel Boerdam in dit handige vegetarische kookboek met stap-voor-stap instructies. Met meer dan 150 recepten kan zowel de beginnende als ervaren kok in de Vegabijbel zijn hart ophalen. Gemarineerde tempeh, kokosrijst met zoete aardappel of biet bourguignon - wat zet jij vandaag op tafel? Dit vegetarische kookboek is een leerzaam naslagwerk dat niet in je keuken mag ontbreken.

4
Dirty Vegan (2018) cover

Dirty Vegan (2018)

Matt Pritchard
9781784725969
Taal: EngelsGenre: Kookboek

Als je BBC’s Dirty Sanchez kent, ben je ongetwijfeld bekend met presentator Matt Pritchard. In Dirty Vegan blaast hij je omver met het lekkerste vegan food dat je ooit geproefd hebt. Daarnaast gaat hij in op de voedingsbehoeften van verschillende groepen mensen. Denk aan een vrouwelijk rugbyteam, tieners en personeel van hulpdiensten. Het resultaat? Een veelzijdig en stoer kookboek met eenvoudige en voedzame recepten. Van Morning Kickstarters tot Rabbit Food en Belly Warmers.

5
Lekker vegetarisch voor iedereen (2018) cover

Lekker vegetarisch voor iedereen (2018)

Sara Ask
9789044749816
Taal: NederlandsGenre: Kookboek

Wil jij wat vaker vegetarisch eten op tafel zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit vegetarische kookboek van Sara Ask precies wat je zoekt. De recepten zijn veelzijdig en sluiten aan bij elke gelegenheid. Van een snelle maaltijd na een drukke werkdag, tot een barbecue of een brunch met vrienden. Bovendien zijn alle recepten geschikt voor jonge smaakpapillen en kan een groot deel aangepast worden voor veganisten. Lekker vegetarisch kan dus echt voor iedereen.

6
15 minuten vegan (2018) cover

15 minuten vegan (2018)

Katy Beskow
9789048316342
Taal: NederlandsGenre: Kookboek

Een smaakvol veganistisch gerecht dat binnen 15 minuten op tafel staat. Te mooi om waar te zijn? Katy Beskow bewijst het tegendeel in 15 minuten vegan. In het kookboek vind je 100 gloednieuwe veganistische recepten, voorzien van kook-, inkoop- en serveertips. Naast gerechten voor ontbijt, lunch, diner en zoetigheden vind je in het boek basisrecepten om jouw veganistische kookkunsten een kickstart te geven.

7
Easy vegan (2017) cover

Easy vegan (2017)

Living The Green Life
9789021565699
Taal: NederlandsGenre: Kookboek

Als een kookboek een award wint voor het beste vegan kookboek, dan weet je dat het met de inhoud wel goed zit. Easy vegan is uitgebracht door Living The Green Life, het plantaardige platform van Nederland. In het boek laat Sanne van Rooij je zien hoe je heerlijk en gezond kunt eten met een vegan lifestyle. Met 24/7 recepten kun je voor elke maaltijd inspiratie opdoen in dit eenvoudige en kleurrijk vormgegeven kookboek.

8
But I could never go vegan (2014) cover

But I could never go vegan (2014)

Kristy Turner
9781615192106
Taal: EngelsGenre: Kookboek

“Ik vind het knap dat je vegetariër bent, maar ik zou het nooit kunnen.” Het is een uitspraak waar veel vega’s jeuk van krijgen. Kristy Turner speelt hierop in met het kookboek But I could never go vegan. Kun jij je geen leven voorstellen zonder kaas? Of heb je een hekel aan de smaak van tempeh of tofu? Kristy ontkracht elk argument door je te betoveren met vegan recepten die net zo goed smaken als the real deal. Van portobello carpaccio tot citroenwafels met bosbessensaus. Ook jij kunt veganist worden!

Hulp nodig bij het aanschaffen van de beste e-reader?

Er bestaan tegenwoordig zo veel e-readers dat je niet meer weet welke je moet aanschaffen. Gelukkig hebben wij een koopgids die je helpt kiezen.

e-reader kopen