Haakinspiratie voor beginners en gevorderden

Net begonnen met haken en op zoek naar inspiratie voor leuke haakpatronen? Wij hebben de leukste haakboeken voor je op een rijtje gezet. Niet alleen voor de beginners is dit leuke inspiratie, er zitten ook veel leuke uitdagende haakpatronen tussen: allemaal met een uitgebreide uitleg.

Haakboeken

Beste haakboeken vol creatieve ideeën om te haken

1
Gehaakte lappenpoppen cover

Gehaakte lappenpoppen

Sascha Blase-Van Wagtendonk
97890439187329789043918749
Taal: Nederlands

In dit boek zijn 16 haakpatronen voor schattige lappenpoppen te vinden. Ze zijn stapsgewijs uitgelegd dus gemakkelijk om te volgen. Naast de haakpatronen staan er ook tips in over haken met diverse haakgarens. De lappenpoppen in dit boek gaan van een aapje tot een prinses, dus er zijn voor zowel jongens als meisjes geschikte lappenpoppen in te vinden. Ben je nog een beginner? Geen probleem, ook voor beginners is dit boek geschikt!

2
Babysets haken cover

Babysets haken

Stefanie Trouwborst-Wijers
9789492636188
Taal: Nederlands

Hoe leuk is het om een complete babyset te haken? In dit boek zijn vijf complete babysets te vinden. Varken Vera, muis Mila, hond Harold, aap Abel en konijn Kyra. Elke set bevat een knuffel, een lappenpop, een spaarpotje en een bijtring. Elke set wordt stapsgewijs uitgelegd zodat het zelfs voor beginners makkelijk te begrijpen is. Wil je meer uitdaging met haken? Stefanie legt je ook van alles uit over pluisgarens.

3
Doekjes haken cover

Doekjes haken

Camilla S. Rasmussen
9789089988942
Taal: Nederlands

Deze zelf gehaakte doekjes heeft niemand in zijn keuken! Fleur je keuken op met deze 11 ontwerpen. De ontwerpen zijn erg gevarieerd dus je kunt er ook voor kiezen om een aantal doekjes meerdere keren te haken zodat ze bij elkaar passen in je keuken. De haakpatronen zijn ook geschikt voor beginners.

Toon alles (-6)
4
Amigurumi Dino's en Mammoeten cover

Amigurumi Dino's en Mammoeten

Joke Vermeiren
97894638309429789463831840
Taal: Nederlands

Achter dit boek zitten niet alleen hele leuke haakpatronen maar ook geweldige verhalen. Brad de brachiosaurus wilt een rolkraagwinkel openen en Dominique de dodo vertelt je alle roddels over de oertijd. Amigurumi is een succesvolle reeks haakboekjes en ook deze neemt je mee in een wereld vol verhalen. In dit boek ga je stapsgewijs door de haakpatronen heen waardoor het ook voor beginners te volgen is.

5
De haakbijbel cover

De haakbijbel

Sarah Hazell
9789089983756
Taal: Nederlands

Lijkt het je leuk om te leren haken? Met dit boek kun je kennis maken met het haken. Leer allerlei nieuwe steken en ontdek de creatieve manieren om te haken. Dit boek staat vol met steken, technieken en haakpatronen zodat je gelijk kunt gaan oefenen. Aan de hand van foto’s en uitgebreide omschrijvingen wordt alles stapsgewijs uitgelegd zodat je goed kennis kunt maken met het haken.

Verkrijgbaar bij:
bol.com
€ 9,95Paperback
Toon alles (-6)
6
Cactussen haken cover

Cactussen haken

Sarah Abbondio
9789462502369
Taal: Nederlands

Vergeet jij ook altijd je planten water te geven? Deze super schattige cactusjes zijn de perfecte oplossing! In dit boek zijn 30 patronen te vinden van cactussen en vetplantjes. Zo kun je je huis opfleuren met verschillende soorten cactussen of vetplantjes, zonder dat je ze eens in de zoveel tijd water hoeft te geven. En geef maar toe: deze zien er toch stukken leuker uit dan echte plantjes?!

7
Héél veel knuffels haken cover

Héél veel knuffels haken

Dendennis
9789024582488
Taal: Nederlands

Knuffels haken is toch het aller leukste van haken? In dit boek vind je heel veel verschillende haakpatronen voor leuke knuffels. Van Duncan de Unicorn, naar T-rex Jack en de wolf Joe. De ene knuffel net wat moeilijker te haken dan de ander, maar geen zorgen: de moeilijkheidsgraad staat er bij vermeld. Je kunt dus elke keer een stapje hoger haken. De haakpatronen worden stapsgewijs uitgelegd.

8
Haak je happy cover

Haak je happy

Lisanne Multem
9789462501232
Taal: Nederlands

Wil je inspiratie op doen voor leuke haakpatronen voor in de kinderkamer? Dit boek zit vol met inspiratie. Verschillende stijlen van leuke kussens, opbergmanden of leuke diertjes, van alles is hier te vinden. Heel veel haakpatronen zijn met elkaar te combineren dus je kunt zelf helemaal je gang gaan in dit boek. De haakpatronen worden stapsgewijs uitgelegd dus voor beginners én gevorderden is dit een leuk boek!

9
Kabels haken cover

Kabels haken

Leonie Schellingerhout
97890439191119789043919128
Taal: Nederlands

In dit boek zijn maar liefst 25 haakpatronen te vinden voor je mode- of woonaccessoires met de kabelhaaktechniek. Van pannenlappen, naar slingers tot aan omslagdoeken. De haakpatronen worden stapsgewijs uitgelegd zodat jij de kabelhaaktechniek onder de knie kunt krijgen. De haakschema’s worden erg duidelijk uitgelegd en je kunt oefenen met kleinere, maar ook grote projecten. Volledig naar wens invulbaar!

Hulp nodig bij het aanschaffen van de beste e-reader?

Er bestaan tegenwoordig zo veel e-readers dat je niet meer weet welke je moet aanschaffen. Gelukkig hebben wij een koopgids die je helpt kiezen.

e-reader kopen