Kleur bekennen met onze favoriete kleurboeken voor volwassenen

De rust en voldoening wanneer je beetje bij beetje kleur toevoegt aan een lege ruimte is verslavend. Even de wereld om je heen vergeten en je helemaal verdiepen in het inkleuren van je tekening. Een geweldige creatief en ontspannende manier om wat tijd door te brengen met je ogen een keer niet op een scherm. We verzamelen onze favorieten kleurboeken voor volwassenen.

Kleurboeken voor volwassenen

Binnen de lijntjes met deze kleurboeken

1
Mijn geheime tuin cover

Mijn geheime tuin

Johanna Basford
978906868685297817806710629789068686524
Taal: Nederlands

Johanna Basford wordt beschouwd als de pionier van kleuren voor volwassenen. Wereldwijd zijn haar boeken al meer dan 20 miljoen keer verkocht. Mijn geheime tuin is een ongewone zwerftocht door een magische wereld van prachtige, in zwart-wit getekende tuinen, vol met bijzondere bloemen en planten. Er zijn tuinen die je kunt inkleuren, doolhoven om te onderzoeken, patronen die je met eigen hand kunt afmaken en lege plekken waar je zelf tekeningen kunt toevoegen.

2
Het enige echt mandala kleurboek cover

Het enige echt mandala kleurboek

Kleurboeken
9789045316994
Taal: Nederlands

Studies gericht op de effecten van kleuren voor volwassenen onthullen vaak dat mandala's de meest effectieve ontwerpen zijn voor ontspanning! Zet je gedachten even helemaal op nul, verlies je in de rust en regelmaat van het inkleuren van de complexe geometrische patronen. Dit betaalbare boek bevat 70 mandala's die variëren in complexiteit en detail, zodat je langzaam naar de meest uitdagende patronen toe kunt werken of je een eenvoudig ontwerp inkleuren als de tijd beperkt is.

3
Kleuren op nummer #1 cover

Kleuren op nummer #1

extreme kleurpuzzels voor volwassenen
Joanna Webster
9789045319421
Taal: Nederlands

Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: De Kleuren op nummer: kleurpuzzels voor volwassenen serie. Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding mag vullen. Zie de afbeeldingen vakje voor vakje tot leven komen! Iedereen kan voldoening halen uit deze heerlijke hobby en prachtige meesterwerken maken en genieten van urenlang vrolijk entertainment. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood of verf en leg de mooiste taferelen bloot. Kleuren is heerlijk en nu nog gemakkelijker!

4
Mindful kleuren voor volwassenen cover

Mindful kleuren voor volwassenen

Kleurboeken
9789044752700
Taal: Nederlands

Gedetailleerde tekeningen inkleuren werkt heerlijk ontspannend en zelfs meditatief. Door al je aandacht op de afbeelding te richten, kun je je gedachten even helemaal stilzetten. Kies een tekening, scheur uit en kleur in met potlood en stift. Heerlijk om te doen en bovendien leuk om te bewaren. 32 gedetailleerde tekeningen voor een moment van rust en meditatie.

5
F*ck Off, I'm Coloring! cover

F*ck Off, I'm Coloring!

Kleurboeken
9781945260032
Taal: Engels

Dit prachtige Engelstalige kleurboek bevat 40 creatieve en ingewikkelde illustraties met klassieke en wonderbaarlijk originele beledigingen, uitroepen en scheldwoorden om je te helpen ontspannen en de stressvolle situaties in je leven los te laten.

Verkrijgbaar bij:
Bookdepository.com
€ 11,20Paperback
Toon alles (-6)
6
Hollandse meesters kleurboek cover

Hollandse meesters kleurboek

Rutger Wilmink
9789400407213
Taal: Nederlands

Het melkmeisje van Johannes Vermeer, Amandelbloesem van Vincent van Gogh, Rembrandts De Joodse Bruid, Het vrolijke huisgezin van Jan Steen. Het zijn de meesterwerken die wij allen kennen. Boekenmaker Rutger Wilmink selecteerde 25 topstukken van Hollandse Meesters. De iconische schilderijen werden door schilder en kunstenaar Roland Sillem omgezet in prachtige lijntekeningen. Een inspirerend kleurboek voor alle leeftijden.

7
Colour Me Calm cover

Colour Me Calm

Really RELAXING Colouring Book #2
Elizabeth James
9781908707321
Taal: Nederlands

Colour Me Calm is een mooi en ontspannend creatief kleurboek voor alle leeftijden. Schakel uit, ontspan en laat je innerlijke creativiteit de vrije loop terwijl je jezelf verliest in de stroom van kleuren in deze verbluffende patronen en ontwerpen. Elk van deze prachtige individuele ontwerpen wordt op een enkele pagina gedrukt met de achterkant blanco - dus geen doorbloeding - en perfect of je nu potloden, pennen of verf gebruikt.

Toon alles (-5)
8
Harry Potter kleurboek voor volwassenen cover

Harry Potter kleurboek voor volwassenen

Kleurboeken
9789045321646
Taal: Nederlands

Dit boek zit boordevol prachtige lijntekeningen geïnspireerd op de Harry Potter films. Geef kleur aan de levendige omgevingen en geliefde personages van J.K. Rowlings tovenaarswereld. Van kasteel Zweinstein, het Verboden Bos en nog veel meer is dit het perfecte cadeau voor Harry Potter fans van alle leeftijden.

9
Het tattoo kleurboek cover

Het tattoo kleurboek

Megamunden
9789068686579
Taal: Nederlands

Dit unieke kleurboek vol verbluffende illustraties is een grote lofzang op de tattookunst. De tattooontwerpen lopen uiteen van traditionele motieven zoals harten, matrozen, meisjes, schedels en rozen tot minutieus uitgewerkte composities met een meer eigentijds karakter. Een perfect cadeauboek dat iedereen zal aanspreken die van tattoos houdt of op zoek is naar inspiratie voor een volgend stukje lichaamskunst.

Hulp nodig bij het aanschaffen van de beste e-reader?

Er bestaan tegenwoordig zo veel e-readers dat je niet meer weet welke je moet aanschaffen. Gelukkig hebben wij een koopgids die je helpt kiezen.

e-reader kopen